Voorbereidingsopdrachten

Beste klassendocent,

Voorafgaande aan de LEF gastles(sen) dienen de studenten een aantal voorbereidingsopdrachten te maken. Op deze pagina tref je de opdrachten per Module aan.

Graag vragen wij je om voorafgaande aan de (1e) gastles een moment te faciliteren waarop de studenten de opdrachten kunnen maken. Data/tijden van de geplande gastles(sen) tref je aan in de bevestging van LEF projectbureau.

Is jouw klas nog niet definitief gepland? Neem dan contact op met Projectbureau LEF via 088 828 8722 of info@lefnet.nl .

In de LEF lessen maken wij een aantal keer gebruik van online hulpmiddelen. Het is van belang dat de studenten hun device (laptop, tablet, mobiel) bij zich hebben in de klas.

Is dit normaal normaal gesproken toegestaan? Dan fijn als je hen vraagt om de voor voorbereidingsessie en gastlessen  hun device mee te nemen (laptop, tablet, mobiel) . Is dit normaal gesproken niet toegestaan? Wil je dan s.v.p. expliciet aangeven bij de studenten om hun device mee te nemen?

Volgt jouw klas het gehele programma van 3 Modules? Laat de studenten dan voorafgaande aan de 1e gastles Voorbereiding voor start Module 1 maken.

Volgt jouw klas een losse gastles? Laat de studenten dan de voorbereidingsopdrachten maken voor de betreffende Module. 

Voorbereidingsopdrachten - Module 1.pdf

Voorbereidingsopdrachten - Module 2.pdf

Voorbereidingsopdrachten - Module 3.pdf

 

Studenten kunnen de oefeningen openen via Studenten - Bereid je voor op je LEF lessen

 

Ik wil graag mijn school aanmelden voor LEF lessen: klik hier

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari