Medewerkers Vesting Finance omarmen LEF

Hilversum, 29 juni 2016 – Stichting LEF (Leven en Financiën) heeft een extra donatie van 5.000 euro van Vesting Finance ontvangen ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de specialist op het gebied van credit management en financial servicing. De medewerkers van Vesting Finance laten met deze speciale actie hun grote betrokkenheid zien bij LEF, het succesvolle initiatief op het gebied van financiële educatie voor jongeren. 

Vesting Finance is al enkele jaren betrokken bij LEF als vaste sponsor en als leverancier van gastdocenten. Het team van medewerkers besloot echter ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan middels een ludieke fietsactie á la Holland Sport geld bij elkaar te fietsen voor LEF als goede doel. 

“Vesting Finance heeft veel ervaring met schuldenproblematiek. Als credit management- en financial servicing-organisatie maken wij dagelijks mee wat de gevolgen kunnen zijn als het mensen niet lukt om hun financiën op orde te krijgen en te houden”, aldus Joost Rens, CEO van Vesting Finance.  “Nog liever zien wij dat het niet zo ver komt en willen wij actief bijdragen aan een financieel vitale maatschappij. Juist daarom hebben wij in Stichting LEF een goede partner gevonden. Het speciaal ontwikkelde LEF-programma stelt de belevingswereld en ervaringen van studenten centraal waardoor er heel direct contact is met de student. In onze ogen is deze aanpak doeltreffender dan statische voorlichtingscampagnes in de vorm van brochures of websites.”

“Wij kennen Vesting Finance al lange tijd als zeer betrokken en gedreven partner van LEF”, vult Mark Boskamp, voorzitter van Stichting LEF aan. “De combinatie van financiële steun en het actief betrekken van medewerkers bij ons programma als gastdocenten verrijkt ons partnerschap enorm en is dan ook de manier waarop wij het liefst samenwerken met partijen in de branche. Wij zijn Vesting Finance erg dankbaar voor deze extra steun.”

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari