Beslissers voor klas

De afgelopen jaren is Stichting LEF heel succesvol geweest met haar programma om MBO studenten beter met geld om te leren gaan.

Cruciaal in het hele concept achter LEF is het brede draagvlak binnen de financiële wereld en het werken met vrijwillige gastdocenten die werkzaam zijn in de financiële wereld.

Om deze twee aspecten nog meer kracht bij te zetten roept LEF beslissers in de financiële dienstverlening op om de training tot gastdocent te doorlopen en voor een MBO klas het LEF programma van 4 maal anderhalf uur te verzorgen. Overigens deed onze kersverse ambassadrice, Femke Halsema, dezelfde oproep tijdens het LEF Symposium.

Voor deze eerste ronde mikken wij op zes (senior) managers in de trainingsklas. Aangezien er altijd twee gastdocenten voor een MBO klas staan, kunnen we op die manier drie klassen verzorgen.

Wij kijken uit naar de aanmeldingen en uiteraard ook naar de ervaringen voor de klas!

De eerste beslissers hebben als duo afgelopen dinsdag de eerste les voor laboratorium techniek studenten in Arnhem verzorgd: Wim Witteveen en Mark Boskamp.

Aanmelden kan via deze link (graag bij opmerkingen: “beslissers voor de klas”).

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari