Aanmelden als LEF gastdocent

Bedankt, het formulier is goed verzonden!

Bij de planning houden we rekening met het postcodegebied. Als de afstand tussen je huis en je werk te groot is kun je hieronder nog een 2e adres opgeven.

Op dit e-mailadres ontvang je alle nieuwsbrieven, uitnodigingen en bevestigingen voor gastlessen. Dit wordt tevens uitgewisseld met medegastdocent en klassendocent van de klas waarvoor je wordt ingepland.

Dit telefoonnummer wordt uitgewisseld met medegastdocent en de klassendocent van de klas waarvoor je wordt ingepland. Mobiel nummer heeft de voorkeur zodat je in geval van lastminute wijzigingen je nog geïnformeerd kunt worden.

Hoe ben je bij LEF gekomen en waarom wil je graag als gastdocent voor de klas staan?

Een LEF klas bestaat uit 3 modules van (meestal 90 min per module), vaak in een periode van 3 weken achter elkaar. Inzet van gastdocenten is voor LEF cruciaal.

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari