Gastdocent bij LEF worden?

Gastdocenten gezocht

Enkele honderden collega’s uit de branche hebben zich al met veel enthousiasme ingezet voor jongeren. Omdat LEF vergaande groeiambities heeft en dé standaard wil worden voor financiële educatie van jongeren, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde gastdocenten. Ook jij hebt dus de kans om jouw kennis en ervaring op een andere manier in te zetten. Bekijk hier een filmpje.

Voor wie

Iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening en zich belangeloos wil inzetten voor het LEF-initiatief kan zich aanmelden om gastdocent te worden.

Als je geselecteerd wordt kom je in aanmerking om eendaagse intensieve gastdocententraining bij te wonen waarin je alle ins & outs van het LEF onderwijsprogramma leert kennen én begeleid wordt in je eerste stappen als gastdocent. Na het volgen van deze training kun je ingaan op een uitnodiging per e-mail om samen met een collega gastdocent een lesprogramma (4 lesblokken van anderhalf uur) te gaan verzorgen op één van de deelnemende ROC’s.

 

Heb je belangstelling om gastdocent te worden voor LEF? Vul dan het formulier in, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari