E-learning

Stichting LEF hecht veel waarde aan zowel de kwaliteit van het lesprogramma als de kwaliteit van de gastdocenten. Om beide te waarborgen heeft Stichting LEF een e-learning omgeving ontwikkeld voor haar gastdocenten. Deze e-learning sluit aan bij de klassikale gastdocententraining en helpt de gastdocenten om goed voorbereid voor de klas te verschijnen.

Na deelname aan een gastdocententraining krijgt iedere gastdocent zijn unieke inloggegevens via de e-mail. De gastdocent kan vervolgens met zijn persoonlijk e-mailadres en wachtwoord inloggen om de geleerde kennis up-to-date te houden. Wachtwoord vergeten? Klik op deze link om je password te resetten.

Je gaat nu een drill maken. Een drill is een interactieve leeroefening die de volgorde en frequentie van de te leren elementen op jou afstemt. Let op: het is geen toets.

Je gaat vragen beantwoorden. Vragen zullen herhaald worden, zodat de kennis ook echt beklijft. Vragen die je fout beantwoordt, zullen vaker herhaald worden dan vragen die je goed beantwoord. Je kunt een oefening net zo vaak starten en stoppen als je wilt. Telkens als je weer start, gaat het programma verder waar je gebleven bent. Telkens als je vragen goed beantwoord, loopt je score op. Net zolang tot je het leerdoel van 75% bereikt hebt.

Als je kennis over Stichting LEF niet onderhoudt, dan zal deze wegzakken. De score van je oefening zal teruglopen als je de vragen niet regelmatig herhaalt. Keer dus regelmatig terug naar deze oefening om je kennis op peil te houden.

Veel succes.

Open hier de Drillster e-learning tool

 

Als voorbereiding op de training kunnen nieuwe gastdocenten bijgaande algemene informatie over LEF lezen

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari