Disclaimer

Algemeen
Stichting Leven en Financiën, hierna te noemen LEF, verleent u hierbij toegang tot lefnet.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door LEF en derden zijn aangeleverd. LEF behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
De op lefnet.nl aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van LEF.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website ligt bij LEF. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de op de website gepubliceerde informatie of beeldmaterialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van LEF, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij dit bij specifieke onderdelenn anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Linken naar lefnet.nl is altijd toegestaan. Wij stellen het echter wel op prijs om hierover vooraf geinformeerd te worden.

Over LEF

LEF staat voor Leven en Financiën. LEF is hét platform voor financiële educatie voor MBO studenten. Meer...

Latest Tweets

Contactgegevens

  • Stichting Leven en Financien
    Projectbureau

  • 088-8288722

  • info@lefnet.nl

Social Media

U maakt waarschijnlijk gebruik van een verouderde browser.

De browser die u gebruikt is verouderd waardoor deze website mogelijk niet helemaal juist werkt. Upgrade uw browser naar de nieuwste versie. Eventueel kunt u gebruik maken van één van de onderstaande links om de laatste versie van uw browser te downloaden.

Google Chrome - Mozilla Firefox - Microsoft Internet Explorer - Apple Safari